Scripte - fehler

Einklappen
X
 
  • Filter
  • Zeit
  • Anzeigen
Alles löschen
neue Beiträge

  • Scripte - fehler

    http://www.web-radio.at/status2.php


    hab mir in google ein scrite gesucht für shoutcast .. funkt leider nicht:

    PHP-Code:
    <?php 
    /* 
    Shoutcast stats through XML 
             By Rayeh 
    <a href="http://rayeh.sytes.net" target="_blank">[url]http://rayeh.sytes.net[/url]</a> 
    */ 
    $host "80.109.43.159"//Hostname, or ip address of server. IE blah.com or xx.xx.xx.xx 
    $port "8000"//Port server is running on. IE 8000 
    $password "********"//Password of server, can be normal or admin. Doesn't matter. 
    //Configuration Finished 
    //Runs each time an XML element starts 
    function StartHandler(&$Parser, &$Elem, &$Attr) { 
        global 
    $Data$CData
        
    /* Start with empty CData array. */ 
        
    $CData = array(); 
        
    /* Put each attribute into the Data array. */ 
        
    while ( list($Key$Val) = each($Attr) ) { 
            
    $Data["$Elem:$Key"] = trim($Val); 
            
    // debug //  
            
    echo "$Elem:$Key = " $Data["$Elem:$Key"] . "\n"
        } 

    //Runs each time XML character data is encountered 
    function CharacterHandler(&$Parser, &$Line) { 
        global 
    $CData
        
    /* 
        * Place lines into an array because elements 
        * can contain more than one line of data. 
        */ 
        
    $CData[] = $Line

    //Runs each time an XML element ends 
    function EndHandler(&$Parser, &$Elem) { 
        global 
    $Data$CData$listeners$server$song$dj$wee
        
    //Mush all of the CData lines into a string and put it into the $Data array. 
        
    $Data[$Elem] = trimimplode(''$CData) ); 
        
    //echo "$Elem = " . $Data[$Elem] . "<br>\n"; 
        
    switch ($Elem){ 
            
    //for each case, we are putting some data into a variable. 
            
    case 'CURRENTLISTENERS'
                
    $listeners['CURRENT'] = $Data['CURRENTLISTENERS']; 
            break; 
            case 
    'PEAKLISTENERS'
                
    $listeners['PEAK'] = $Data['PEAKLISTENERS']; 
            break; 
            case 
    'MAXLISTENERS'
                
    $listeners['MAX'] = $Data['MAXLISTENERS']; 
            break; 
            case 
    'AVERAGETIME'
                
    $listeners['AVERAGETIME'] = $Data['AVERAGETIME']; 
            break; 
            case 
    'SERVERGENRE'
                
    $server['GENRE'] = $Data['SERVERGENRE']; 
            case 
    'SERVERURL'
                
    $server['URL'] = $Data['SERVERURL']; 
            break; 
            case 
    'SERVERTITLE'
                
    $server['TITLE'] = $Data['SERVERTITLE']; 
            break; 
            case 
    'SERVERURL'
                
    $server['SERVERURL'] = $Data['SERVERURL']; 
            break; 
            case 
    'SONGTITLE'
                
    $song['TITLE'] = $Data['SONGTITLE']; 
            break; 
            case 
    'ICQ'
                
    $dj['ICQ'] = $Data['ICQ']; 
            break; 
            case 
    'AIM'
                
    $dj['AIM'] = $Data['AIM']; 
            break; 
            case 
    'BITRATE'
                
    $server['BITRATE'] = $Data['BITRATE']; 
            break; 
            case 
    'SONG'
                
    $wee $wee+1
            break; 
            case 
    'PLAYEDAT'
                
    $song[$wee]['PLAYEDAT'] = $Data['PLAYEDAT']; 
            break; 
            case 
    'TITLE'
                
    $song[$wee]['TITLE'] = $Data['TITLE']; 
            break; 
        } 

    //open connection 
    $fp fsockopen("$host"$port, &$errno, &$errstr30); 
    if (!
    $fp) { 
        echo 
    "Connection to server could not be established! <BR>"

    else { 
        
    //request xml 
        
    fputs($fp,"GET /admin.cgi?pass=".$password."&mode=viewxml&page=0 HTTP/1.0\nUser-Agent: Mozilla Compatible\n\n"); 
        while(!
    feof($fp)) { 
            
    //put xml into $Data 
            
    $Contents .= fgets($fp1000); 
        } 

    //close connection 
    fclose($fp); 
    $Contents str_replace('HTTP/1.0 200 OK',''$Contents); 
    $Contents str_replace('Content-Type:text/xml',''$Contents); 
    $Contents str_replace("\n",''$Contents); 
    $Contents str_replace("\r",''$Contents); 
    $Contents preg_replace('/(&|&)/i''&'$Contents); 
    $Contents preg_replace('/[^x20-x7Ex09x0Ax0D]/'"\n"$Contents); 
    $Data = array(); 
    // Initialize the parser. 
    $Parser xml_parser_create('ISO-8859-1'); 
    xml_set_element_handler($Parser'StartHandler''EndHandler'); 
    xml_set_character_data_handler($Parser'CharacterHandler'); 
    //Pass the content string to the parser. 
    if (!xml_parse($Parser$Contents)) { 
        
    $Probs[] = "$URI$Sym\n    Had problem parsing file:\n    " 
        
    xml_error_string(xml_get_error_code($Parser)); 

    if (isset(
    $Probs)) { 
        echo 
    implode("\n"$Probs); 

    //Output 
    $listeners['AVERAGETIME'] = $listeners[AVERAGETIME]/60
    $wee $wee -1
    echo 

    <table width=600 border=0> 
    <tr><td colspan=2><strong>Current</strong></td></tr> 
    <tr><td>Stream title:</td><td>
    $server[TITLE]</td></tr>\n 
    <tr><td>Song:</td><td>
    $song[TITLE]</td></tr>\n 
    <tr><td>Listeners:</td><td>
    $listeners[CURRENT]/$listeners[MAX]</td></tr>\n 
    <tr><td>Bitrate:</td><td>
    $server[BITRATE]Kbit</td></tr>\n 
    <tr><td colspan=2><strong>DJ</strong></td></tr>\n 
    <tr><td>AIM:</td><td>
    $dj[AIM]</td></tr>\n 
    <tr><td>ICQ</td><td>
    $dj[ICQ]</td></tr>\n 
    <tr><td colspan=2><strong>Records</strong></td></tr>\n 
    <tr><td>Peak listeners:</td><td>
    $listeners[PEAK]</td></tr>\n 
    <tr><td>Average Time:</td><td>
    $listeners[AVERAGETIME] Mins</td></tr>\n 
    <tr><td colspan=2><strong>Last 
    $wee</strong></td><tr>\n 
    "

    while(
    $i $wee) { 
        
    $i $i+1
        echo 
    "<tr><td colspan=2>$i. ".$song[$i][TITLE]."</td></tr>\n"

    ?>
    kann ma wer sagen was da nit stimmt?

  • #2
    Danke für die Präzise fehlerbeschreibung.

    Meinst du wir haben nichts besseres zu tun, als ein mehrere Seiten Langes skript zu analysieren ?

    Also schreib mal genau hin WAS da nicht geht, und wenn es fehlermeldungen gibt will ich die sehen

    cya max


    An mich bitte keine unaufgeforderten E-Mails senden (ausser ihr seid bereit geld zu zahlen, dann gerne )

    Kommentar


    • #3
      hi

      also

      ihr seht es auf http://www.web-radio.at/status2.php

      er schreibt das:

      PHP-Code:
      Had problem parsing filesyntax error Current 
      Stream title
      :  
      Song:  
      Listeners: / 
      BitrateKbit 
      DJ 
      AIM
      :  
      ICQ  
      Records 
      Peak listeners
      :  
      Average Time0 Mins 
      Last 
      -

      1. 
      normal müsste dort genau stehenw as da ist *g*

      Kommentar

      Lädt...
      X